Categorieën
vrijwillig

Handen uit de Mouwen

Handen uit de Mouwen

Bedrijf & Samenleving faciliteert het jaarlijkse ‘Handen uit de Mouwenproject’ bij MSD en houdt daarbij rekening met de teamdoelen binnen de organisatie. De teams die meegedaan hebben, zijn allemaal enthousiast: “Nu we een paar dagen samen hebben geklust, kijk ik op een andere manier naar mijn collega’s. We begrijpen elkaar ook beter.”

Het Handen uit de Mouwen-project is niet meer weg te denken binnen de MSD-bedrijfscultuur

Binnen MSD is het Handen uit de Mouwen-project inmiddels een vast terugkerend onderdeel van de bedrijfscultuur. Honderden werknemers mogen jaarlijks onder werktijd vrijwilligerswerk doen, waarvan gretig gebruik wordt gemaakt. Daarbij kunnen ze kiezen uit allerlei activiteiten voor diverse goede doelen, zoals klussen op de kinderboerderij of dagjes uit voor kinderen en ouderen.

“Al vanaf de start van deze activiteiten, tijdens ons 50-jarig jubileum in 2004, werken we samen met Bedrijf & Samenleving. Ze brengen ons in contact met verschillende goede doelen. En daarnaast krijgen we ondersteuning tijdens de dagen zelf, waardoor de activiteiten perfect verlopen.”

Communicatiemanager bij MSD en projectleider van Handen uit de Mouwen

Handen uit de Mouwen is een enorm succes

. “Veel collega’s hebben inmiddels hun vaste project waar ze zich ieder jaar weer voor inschrijven.”