BEURSVLOER HAARLEM meer dan geslaagd!

Alweer één week geleden vond de 17e Haarlemse beursvloer plaats in de Philharmonie van Haarlem.  Maatschappelijk betrokken partijen kregen eindelijk weer de kans om mooie initiatieven met elkaar te ontplooien. En dat is volop gebeurd!

beursvloer haarlem foto
beursvloer foto

Eindelijk kon men elkaar weer ontmoeten, inspireren en vooral ook matchen met elkaar.  Meer dan ooit – sinds maar vooral ook door corona- hebben organisaties wensen en willen bedrijven deze met alle liefde vervullen. Bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen en hebben dit op deze beursvloer zeker laten zien.

In totaal zijn er 140 matches gemaakt die een waarde van 165.000 euro vertegenwoordigen. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn!

Burgemeester Jos Wienen (en tevens beschermheer van Bedrijf & Samenleving) opende de beursvloer en gaf gelijk de 1e match weg: hij komt persoonlijk voorlezen bij Stichting Samen Haarlem. Spreekstalmeester Dieuwertje Blok heeft ook een aantal voorleesmatches gemaakt met diverse organisaties. Dolly Bellefleur die dit jaar helaas niet zelf aanwezig kon zijn heeft wel een match kunnen weggeven, een persoonlijk gedicht voor een groep vrijwilligers. Hoe mooi!

Daarna barste het los en ging iedereen volop in gesprek met elkaar, werden tal van matches gesloten en stond er in no time een rij bij de 2 notarissen die het nauwelijks konden bijbenen. Dit ging zo door tot aan het einde en is de beursvloer zelfs nog met 10 minuten verlengd om de laatste matches te laten bekrachtigen.

Met dezelfde gongslag werd de Beursvloer afgesloten waarna De Oranjeman nog spontaan het mooie lied ‘always look on the bright side of life’ vanuit het podium ten gehore bracht en iedereen vrolijk meezong. Een borrel en bitterbal maakte een geslaagde beursvloer helemaal compleet.

Inmiddels heeft iedereen zijn ‘eigen match’ per mail ontvangen en houdt de partijen niks meer tegen deze tot uitvoer te brengen.

Foto’s van de beursvloer en matches zijn te bekijken op de facebook pagina van Bedrijf & Samenleving

 

Wij willen iedereen heel hartelijk danken voor hun deelname, want alleen samen kun je deze (maatschappelijke) impact met elkaar maken!

In het bijzonder gaat onze dank ook uit naar onze vrijwillige hoekmannen en notarissen. Hun enthousiasme en betrokkenheid laten ze keer op keer weer zien en is onmisbaar voor het slagen van de Beursvloer. Grote dank ook aan De Philharmonie die naast hun mooie locatie door een uitstekende service het geheel compleet maakt.

 

Op de Beursvloer wordt ‘gebouwd aan de samenleving’ en dat hopen wij ook volgend jaar weer met jullie op de 18e Haarlemse Beursvloer te doen!

 

Heb je nog vragen, laat het ons weten en mail naar beursvloer@bedrijfensamenleving.nl