Maatschappelijk Ontbijt

Jaarlijks organiseert Bedrijf & Samenleving het Maatschappelijk Ontbijt. Op dit netwerkevenement nemen we bedrijven en sponsoren mee in wat we het jaar daarvoor met onze projecten hebben bereikt. We zetten onze sponsoren in het zonnetje, maar ook andere, in MBO geïnteresseerde bedrijven, heten wij van harte welkom.

Tijdens het Maatschappelijk Ontbijt inspireren bedrijven elkaar om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Onder de bezielende leiding van onze vaste gastheer Frénk van der Linden wordt er gediscussieerd, zoals over de door deelnemers gemaakte filmpjes. Zij geven een goede indruk van wat we met onze projecten kunnen bereiken en waar ook u onderdeel van kunt zijn.

Burgemeester en wethouders ook aanwezig

De laatste jaren heeft het Maatschappelijk Ontbijt haar plek gevonden bij Sociëteit Vereeniging aan de Zijlweg in Haarlem. Een prachtige locatie voor netwerkend Haarlem. In ongedwongen sfeer ontbijten we samen, in het bijzijn van de burgemeester van Haarlem Jos Wienen en de wethouders.
Frénk van der Linden leidt de aanwezigen, op enerverende wijze, door het programma.

Uitreiking certificaat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Er volgt nog een officieel moment als burgemeester Jos Wienen (beschermheer van B&S) het certificaat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen uitreikt aan onze partners.
Na afloop is er gelegenheid om te netwerken. Voor ondernemers een mooie kans om de burgemeester of een van zijn wethouders eens te spreken.

Een begrip

Ons Maatschappelijk Ontbijt is inmiddels een begrip en heeft haar vaste plek verworven binnen netwerkend Haarlem en omgeving. Veel bedrijven houden hun agenda vrij voor deelname aan dit jaarlijkse hoogtepunt. Grote of kleine bedrijven, iedereen kan maatschappelijk betrokken ondernemen. Doe ook mee.

Vrijdag-15-maart-2019-NL-Doet-en-Maatschappelijk-ontbijt-

MBO: Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Het Maatschappelijk Ontbijt is ook hét evenement voor bedrijven, die graag MBO binnen hun bedrijfsvoering willen toepassen, maar nog niet weten hoe. De filmpjes en verhalen van andere maatschappelijk betrokken ondernemers spreken tot de verbeelding. Wij informeren bedrijven graag over de mogelijkheden. Neem contact op: Ik wil meer weten over MBO.

Daarom Maatschappelijk Betrokken Ondernemen:

  • 80% van de Nederlandse consumenten vindt het belangrijk dat bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen
  • Positieve invloed op het imago van een bedrijf
  • Grotere naamsbekendheid
  • Onderscheiding van concurrenten
  • Het levert gemotiveerd en gekwalificeerd personeel op (daar wil ik wel werken!)
  • Uitbreiding netwerk