Vertrouwenspersoon

René Klasen

Geboren in 1957, getrouwd met Jenny, vader van twee dochters en een zoon en opa van twee prachtige kleinkinderen. Ik ben ruim 34 jaar werkzaam bij Teva in Haarlem, de laatste 22 jaar als Director Corporate Affairs voor de Benelux. Daarnaast ben ik al een groot aantal jaren bestuurslid van Bedrijf en Samenleving en sinds vorig jaar vicevoorzitter. Ik vind het belangrijk dat een organisatie een vertrouwenspersoon heeft.

Een veilige werkomgeving, waarin je als medewerker en vrijwilliger fijn en zonder angst kunt werken en jezelf maximaal kunt ontwikkelen is enorm belangrijk. Neerbuigende opmerkingen, seksuele intimidatie, agressie, pesten zijn dingen waar mensen letterlijk ziek van kunnen worden. Helaas zijn er nog veel organisaties waar dit gebeurt.

Als medewerkers en vrijwilligers te lijden hebben onder ongewenst gedrag van collega’s, leidinggevenden of mensen waar ze mee samenwerken, dan vind ik het belangrijk dat jullie je zorgen en gevoel kunt delen met iemand die niet direct bij de dagelijkse werkzaamheden in de organisatie is betrokken. Ik ben iemand die naar jullie luistert en de juiste stappen kan nemen om te zorgen dat dit ongewenste gedrag stopt.

Soms is het moeilijk om met mensen in je directe (werk)omgeving over de problemen te praten. Als dat zo is, dan kun je direct met mij contact opnemen. Dit hoef je niet eerst met je leidinggevende of anderen te overleggen. Wat we bespreken is vertrouwelijk.

Je kunt me bellen op 06-51784728 of een e-mail sturen naar reneklasen@ziggo.nl

Ik ben er voor je als je me nodig hebt!

 

Lid worden?

Iets doen voor een ander, daar word je zelf blij van

oproep bedrijven mvo