Grote dank aan alle sponsoren van ons jongerenproject!

Op het Maatschappelijk ontbijt van Bedrijf & Samenleving (maart 2022) was het hoofdthema Woonruimte voor kwetsbare jongeren. Bedrijf & Samenleving ondersteunt deze jongeren op alle vlakken in hun leven, dus ook bij het vinden van onderdak. Met eigen plek waar ze thuis zijn, kunnen ze in alle rust bouwen aan hun toekomst samen met een mentor.

B&S riep op het Maatschappelijk ontbijt de hulp in van het aanwezige bedrijfsleven. In een film lieten we de aanwezigen de woonruimte voor 5 jongeren zien, beschikbaar gesteld door St. Vincentius. Wel moest er nog veel gebeuren, voordat de jongeren hun woning konden betrekken; witten, schilderen, inrichten, keukengerei, wasmachine en meer.

Jongerenproject-bedrijf-en-samenleving
Jongerenproject-bedrijf-en-samenleving-foto
Jongerenproject-bedrijf-en-samenleving-impressie

Het is een half jaar later en er wonen nu al 5 jongeren met veel plezier. Namens deze jongeren bedanken we alle sponsoren, zoals Peter Hoes van Alpha Security voor het sluitstuk van deze verbouwing. Hij zorgde voor een warme entree door het laten bekleden van de trap.

Niet alleen Alpha Security heeft zich ingezet, onze dank gaat ook uit naar: de Rabobank, Dura Vermeer, Great Place To Work, Schoonmaakbedrijf Ruud Zander en een privéfonds. Dankzij jullie zitten de jongeren er nu warmpjes bij.

Jongerenproject-bedrijf-en-samenleving-afbeelding